24/5 – Imatge i Migració ,Taller crític de fotografia i realitat virtual

24 de maig de 2018

El taller d’imatge i migració, fa un recorregut per diverses realitats del fenomen migratori on es mostren vulneracions de drets humans, així com les causes que motiven el fet migratori i els perills de la ruta.

Tot es fa a través de una metodologia vivencial que passa del sentir al pensar i actuar. L’enfocament principal posa l’èmfasi a aprendre a interpretar de forma crítica les imatges. Els tallers es complementen amb material fotogràfic i en el visionat en 360º d’uns vídeos produïts per RUIDO Photo en el terreny. L’activitat es realitza de manera participativa, per la qual cosa els continguts que es tracten són “viscuts” per les persones participants. D’aquesta manera s’incentiva una reflexió crítica de la pròpia realitat i de la que es viu als països representats en les fotografies,on es produeix el fenomen migratori .

Dijous, 24 de maig  De 18.30 a 21 h

a càrrec de Laia Gómez-Franco Estrella, educadora social i antropòloga social i cultural, coordinadora de projectes educatius de RUIDO Photo i professora a la Facultat d’Educació de la UB.

Activitat gratuïta amb places limitades. Cal inscripció prèvia presencial i/o a través del web

Inscriu-te des de d’aquí (Inscripcions obertes a partir del 19 d’abril)

Etiquetes