18/5 – Visionat obert de portfolis

18 de maig de 2018

Visionat de treballs fotogràfics comentats per un jurat expert. Podeu presentar el vostre projecte o venir com a públic. Entre tots els projectes visionats se’n seleccionarà un per entrar a la programació d’exposicions del centre cívic Pati Llimona.

Jurat: Toni Amengual (fotògraf, activista visual i docent), Mireia Plans (fotògrafa, professora i col·laboradora de l’area d’Educació de Photographic Social Vision) i Clàudia Frontino , fotògrafa i periodista, docent i membre de l’associació SomAtents

Moderador: Quim Perelló

de 18:30h a 21.30h

Per a presentar un projecte cal fer la inscripció abans del 10 de maig.

Bases per participar al visionat:

PER PARTICIPAR COM A PÚBLIC

 • Pots assistir al visionat i aprendre com s’ha de presentar un projecte fotogràfic. Al final de les presentacions podràs donar la teva opinió.
 • L’activitat és oberta a tothom i no cal inscripció. Passa’t entre les 18.30 i les 21.30 h.

PER PRESENTAR UN PROJECTE:

 • Cal inscripció prèvia ja que s’acceptaran un nombre limitat de projectes.
 • Les inscripcions es faran abans del 10 de maig.
 • Accediran al visionat els 7 millors projectes presentats.
 • Els autors i les autores dels projectes escollits hauran d’estar presents el dia 18 de maig per presentar i explicar els seus projectes.Per a la inscripció es pot realitzar de manera PRESENCIAL O ONLINE . Si és presencial, el projecte s’ha de presentar a la recepció del centre cívic

  1. El projecte fotogràfic digitalitzat, amb les fotos en format jpg en baixa resolució (72 ppp). També es poden incloure altres formats que siguin complementaris al suport digital (llibre, maqueta, etc.). Presentar les imatges dins d’un llapis de memòria o un CD.
  2. És necessari que les fotografies estiguin en l’ordre correcte. Això serà element de valoració junt amb la presentació.
  3. Una descripció escrita del projecte.
  4. CV del fotògraf/a
  5. Fitxa de sol·licitud omplerta. Fitxa Sol·licitud Visionat 2018
 • Sí la INSCRIPCIÓ és ONLINE, s’ha de presentar:
  1. El projecte fotogràfic digitalitzat, amb les fotos en format jpg en baixa resolució (72 ppp)
  2. És necessari que les fotografies estiguin en l’ordre correcte. Això serà element de valoració junt amb la presentació.
  3. Una descripció escrita del projecte.
  4. CV del fotògraf/a
  5. Registre a la web d’inscripcions (en el cas de que ja estiguis registrat no es necessari)
  6. La sol·licitud es pot lliurar a través d’un servei d’arxius com Send Firefox. O es pot enviar a través d’un servei com WeTransfer a l’adreça comunicacio@patillimona.net

Etiquetes